Currykryss

Undvik currylinjer!

Currylinjer bildar ett rutmönster som finns över hela jorden. Hos oss i Sverige är rutstorleken cirka fyra meter. Det är vanligt att man känner obehag när kroppen kommer i kontakt med en currylinje eller ännu värre ett currykryss eftersom två linjer möts. Vi arbetar sämre och vi sover oroligt. Eftersom currylinjerna ligger fast, är det du och jag som måste vara flexibla och möblera om lite för att må bra. Currylinjer kan översättas med negativ jordstrålning och är exempel på geopatisk stress.

Tidigare generationer visste mycket om currylinjer och byggde hus så att väggarna placerades i currylinjerna och på så vis blev rummet fritt från dessa. Detta gjorde man under flera tusen år fram till 1700-talet. Det kan man se på gamla husgrunder. En sorts nedärvd kunskap som försvann och återupptäcktes under 1950-talet av Dr. Manfred Curry i Tyskland.

I naturen kan vi ofta se var det finns currylinjer och currykryss. Många lövträd böjer sig åt sidan för att undvika krysset och barrträd växer sämre eller slutar växa.

Är du intresserad av currylinjer läs gärna Erik Welamsons två böcker ´Currylinjer berör oss alla´ del 1 och 2. Eriks hemsida http://www.currylinjer.com/

Kram Monica

Post Tagged with , ,

Kommentarsfunktionen är stängd.