Feng Shui-konsultationer

Kanna med ängsblommor

Som auktoriserad Feng Shui-konsult hjälper jag dig att se nya möjligheter i ditt hem, din trädgård eller på ditt företag. Det är alltid dina behov och önskningar som står i fokus för en konsultation.

Syftet med en Feng Shui-konsultation är att skapa harmoniska och hälsosamma miljöer som stärker dig vare sig det är i hemmet, i trädgården eller på ditt företag. En Feng Shui-konsultation innebär ofta stora förändringar med enkla medel. Att genomföra de råd du får kostar för det mesta inte mycket och ibland inget alls.

Feng Shui-konsultationer kan omfatta hela bostaden eller ett enstaka rum.

Feng Shui i trädgården

Om trädgården är liten eller stor spelar ingen roll.  Feng Shui fungerar lika bra på en balkong eller en uteplats som i en större trädgård.

Och på jobbet

Vid en konsultation på ett företag är Feng Shui ett medel för att skapa ett långsiktigt och framgångsrikt företag där personalen trivs och kunder känner sig välkomna.

Feng Shui-rådgivning på distans

För att en Feng Shui-konsultation ska bli fullständig är det alltid bäst att den sker på plats hos dig. Men rådgivning ges gärna på distans genom att du e-postar ritning och bilder.