Mysigt i vintermörkret

Mysigtvidbrasanvin

Försök få tid till att koppla av och njuta i midvintermörkret. Sjunk ner i soffan framför brasan och samtala med dina vänner eller njut av att bara vara. Kanske längtar du efter att koppla av med en bra bok. En av mina favoritförfattare just nu är Jojo Moyes. Hon har skrivit fem romaner under de senaste åren; Livet efter dig, Sista brevet från min älskade, Ett hundra mil, Sophie´s historia och Arvet efter dig.

_livet-efter-dig_pocket

Det är svårt att sammanfatta hennes böcker med några få meningar men jag försöker. Jojo Moyes är skicklig på att skapa trovärdiga karaktärer som är mycket lätta att engagera sig i. Böckerna är spännande och handlar om kärlek och vänskap men framför allt medmänsklighet. Romanerna är välskrivna och man rycks med i berättelserna och jag tycker det är svårt att lägga ifrån mig hennes böcker när jag väl börjat läsa. Värme, humor och allvar på samma gång.

Maxima Feng Shui önskar Gott Nytt År

Kram Monica

Kommentarsfunktionen är stängd.