Om Maxima Feng Shui

Maxima Feng Shui erbjuder Feng Shui-konsultationer för hem, trädgårdar och mindre företag. Maxima Feng Shui ger även föreläsningar och inspirationsföredrag om Feng Shui.

Jag heter Monica Nylén och certifierades vid Nordic School of Feng Shui 2007 under ledning av Agneta Nyholm Winqvist. Utbildningen är inriktad på Feng Shui i nordisk kultur.
Jag är auktoriserad medlem i Svenska Feng Shui Förbundet SFSF. Jag utgår från både formskolan och kompasskolan vid konsultationer.

Jag bor i Ale kommun strax norr om Göteborg och tar gärna uppdrag såväl inom Västra Götaland som i övriga Sverige.

Målgrupp

Jag vänder mig till DIG som privatperson eller som ägare till ett mindre företag. Det finns två skäl till att jag valt att specialisera mig.

Dels har jag under åren insett hur omfattande Feng Shui är och dels känner jag oerhört mycket för att göra Feng Shui–konsultationer för dig som privatperson oavsett om det är i bostaden eller trädgården.

Om du vill ha en Feng Shui-konsultation för ditt företag så spelar  det ingen roll vilken bransch du arbetar i och om du har företaget i anslutning till din bostad eller i en helt annan lokal.

Företaget Maxima

Bild på doftpionen Festiva Maxima.Att jag valt Maxima som företagsnamn beror på att jag tycker det är ett vackert namn. Maxima har även gett namn till vackra växter som den vita doftande rosen Alba Maxima och doftpionen Festiva Maxima.

Jag arbetar även för Susanna Utbult, Nordic School of Feng Shui, Nordens ledande utbildningsföretag inom Feng Shui. Det är ett mycket intressant och stimulerande arbete.

Jag ger bland annat personlig återkoppling på läxor samt hem, trädgårds- och företagskonsultationer som elever och blivande Feng Shui-konsulter gör under sin utbildning. Jag är examinator för de elever som väljer att gå hela vägen och bli certifierade Feng Shui-konsulter.

Utbildning och fritid

Jag har många års erfarenhet av utbildning, projektledning och marknadsplanering på strategisk och operativ nivå. Jag har en akademisk examen i Media – och Kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet.

Jag har under åren fördjupat mina kunskaper inom Feng Shui. Några exempel är:

  • Fördjupningskurs i jordstrålning, Svenska slagruteförbundet
  • Kompasskolan, Certifierad av Susanna Utbult, Nordic School of Feng Shui
  • Feng shui – kurser med Simon Brown, London, UK
  • Nordic Style Feng Shui- steg 5 med Susanna Utbult och Simon Brown, London, UK

Jag har läst traditionell kinesisk medicin (TCM) för Jun Ren Kullenberg. Inom TCM finns flera beröringspunkter med Feng Shui t.ex synen på yin och yang samt de fem elementen.

Allt som har anknytning till  trädgård och trädgårdsdesign är mycket inspirerande. Jag har bland annat gått flera trädgårdsdesignkurser för Johnny Mattsson, Trädgårdsform i Väst.

Att vistas i naturen är så rogivande och jag glömmer både tid och rum. Ett övergripande intresse är naturligtvis Feng Shui, det är ett sätt att tänka och hela tiden upptäcker jag nya saker att ta till mig.

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt men den kinesiska läran är så omfattande att fullärd lär jag aldrig bli. Spännande och fascinerande är det.

Maxima feng shui har F-skattsedel och är ett momsregistrerat företag